Praat jij ook dag in dag uit over je favoriete serie op Netflix, dat lekkere recept wat je laatst had gekookt of de nieuwste trend die je online was tegen gekomen? Dan is Future Talkers de perfecte plek voor jou. Want door jouw mening te delen, word jij de merkadviseur die Future Talkers zoekt. Zo maak je deel uit van de ontwikkelingen van producten en diensten van de toekomst. Jouw mening is namelijk goud waard.

Bij de meeste consumentenonderzoekspanels draait het alleen om enquêtes, de horizon van Future Talkers is een stuk breder. Je kunt hier op een creatieve manier je mening delen, door live groepsdiscussies, één-op-één discussies met een moderator, lid te worden van communities of het houden van echte online interviews.

En daar word je natuurlijk voor beloond! Per onderzoek krijg je punten die je kunt opsparen voor cadeaubonnen van jouw favoriete webwinkels. Zo kun je sparen voor waardebonnen van Ikea, Amazon, Douglas, en veel meer! Wacht niet langer en schrijf je vandaag gratis in!