Ben of ken jij iemand die laatst bevallen is of op dit moment zwanger is? Dan hopen we dat je op de hoogte bent van de gratis blije (baby)doos! Tijdelijk ontvang je er nu een mutsje met je baby's naam cadeau bij.

Dit is vrijwel het bekendste cadeaupakket (voor zwangere vrouwen) van heel Nederland. En dat is niet voor niets, want er staan enorm veel presentjes voor je klaar. Zo ontvang je geheel kosteloos producten van Pampers, Prénatal en Philips Avent. Zelfs Landal GreenParks babyvakanties staan voor je klaar. Als dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog eens 4x per jaar het magazine WIJ. Daarnaast krijg je tijdens je zwangerschap nog leuke e-mailupdates over je zwangerschap en handige tips. Ben je bevallen? Geef het door en je krijgt een lief blauw of roze mutsje met de naam van jouw kind erop.

Écht een babypakket dat je niet wilt missen dus. En extra leuk: de doos bestaat momenteel uit voornamelijk Nijntje-producten. Hiervan worden jouw baby en jij enorm blij. Schrijf je vandaag nog in bij WIJ en laat het cadeautjes regenen!