Ben je op zoek naar tips?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over tips
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis informatiepakket 'Diagnose dementie'

Eens de diagnose van dementie gesteld is, komen er tal van vragen naar boven. Net daarom heeft Alzheimer Nederland een informatiepakket ‘Diagnose dementie’ gemaakt. En jij kan dit pakket gratis bestellen! Het bevat informatieve brochures, handige tips, ervaringsverhalen en een proefnummer van het magazine Alz… Leuke extraatjes zijn het Vergeet-mij-niet-speldje en een mooie ansichtkaart. Het... Lees verder »

Ontvang gratis het informatiepakket 'Diagnose dementie' »

Gratis werkboek 'Spice up je spijsvertering'

Waarom een goede spijsvertering belangrijk is? Omdat je jouw spijsvertering echt wel kan zien als de bron voor je algemene gezondheid. Daarom is zowel voeding, beweging als ontspanning belangrijk. Met de ‘Spice up je spijsvertering’ challenge van de Maag Lever Darm Stichting werk je in 4 weken naar meer balans van binnenuit. Je gaat stap... Lees verder »

Meld je aan voor de 'Spice up je vertering' challenge »

Gratis digitale Beleef de natuur-kalender

Wil je graag meer genieten van de natuur in 2022? Download dan gratis de Beleef de natuur-kalender 2022 van IVN. Je ontvangt niet alleen een handige kalender, maar ook een schat aan informatie. Van meer dan 60 leuke seizoensgebonden activiteiten tot weetjes en doe-het-thuis-tips. Of misschien ontwikkel jij wel je natuurfotogratieskills? Of waarom geen moestuintje... Lees verder »

Ontvang de kalender gratis in je mailbox »

Gratis Cultuurfonds magazine

Ben jij een cultuurliefhebber en kun je wel wat extra inspiratie gebruiken? Dan is het gratis Cultuurfonds magazine echt iets voor jou. Het Cultuurfonds is dé motor van cultuur. Het magazine staat vol met museumtips, theatervoorstellingen, concerten, literatuur, mode, columns en bevlogen verhalen over alle mooie projecten die worden ondersteund op het gebied van cultuur en... Lees verder »

Ontvang het blad gratis thuis »