De Andrélon doucheschuim zorgt voor een frisse start van de dag. De foam verzorgt je huid en geeft je zintuigen een prikkelende energie boost, zodat je opgewekt aan de slag kunt beginnen. Het resultaat is een frisse en stralende huid!

Het fijne is dat het direct als schuim uit de fles komt. Het zijdezachte doucheschuim voelt heel comfortabel aan en de heerlijke, frisse geuren zorgen voor een beleving onder de douche. De Andrélon doucheschuim is, doordat het zich makkelijk verspreidt, ook zeer geschikt om als scheerschuim te gebruiken.

Andrélon laat je graag kennis maken met deze overheerlijke doucheschuims. Haal daarom nu een doucheschuim in huis en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug!

Product: Andrélon doucheschuim
Winkel: Kruidvat
Waar vind je de actie?: Kruidvat.nl/andrelon-cashback
Wat moet je doen?: Claim je geld terug met een foto van de kassabon.

Voorwaarden:
– Alleen geldig op de volgende Andrélon douchschuims: Andrélon Ochtend Boost Appelbloesem, Cranberry doucheschuim en Andrélon Avond Moment Framboos & Jasmijn doucheschuim.
– Het product moet gekocht zijn bij een Kruidvat in Nederland.
– Je moet over een Tessa-account beschikken.
– Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
– Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
– Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend.

Geldig tot: 15 september 2019.

Let op: WEGENS GROOT SUCCES VROEGTIJDIG BEËINDIGD!