Een tijdje geleden kon je gratis de houdbare dranken van Alpro proberen. Nu is het de beurt aan de Alpro Fresh Drinks. Deze kun je in het koelschap van de supermarkt vinden. De Alpro fresh drinks zijn 100% plantaardig en lactosevrij. Ook veel mensen zonder een lactose-intolerantie zijn echter dol op de verse dranken van Alpro.

Probeer het nu zelf! Koop een verpakking en claim het volledige aankoopbedrag terug met de kassabon.

Product: Alpro Fresh Drinks
Winkel: Diverse winkels
Waar vind je de actie?: Scoupy.nl
Wat moet je doen?: Upload een scherpe foto van de kassabon om je geld terug te claimen. De datum en tijd moeten goed zichtbaar zijn.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op Alpro® Soja Original, Alpro® Soja Light, Alpro® Soja Ongezoet, Alpro® Amandel Original, Alpro® Amandel Ongezoet en Alpro® Kokosnoot Original.
  • De Alpro® Fresh Drinks verpakkingen hoeven geen “probeer nu gratis”-communicatie te bevatten
  • Het product moet gekocht zijn in een winkel in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend. Bij 1+1 en 2e halve prijs acties ontvang je 50% cashback. Bij 2+1 acties krijg je 33% van het aankoopbedrag terug.

Geldig tot: 31 januari 2018