Wij Nederlanders zijn dol op korting. We moeten gewoon het gevoel krijgen dat we een product voor een veel lager bedrag kunnen scoren. Winkels spelen daar goed op in op verschillende manieren. Lees in dit artikel hoe jij gratis en snel korting kunt krijgen op de meest uiteenlopende producten. 

Shop bij goedkope (web)winkels

Als 5 winkels dezelfde producten verkopen, dan is er altijd één winkel de goedkoopste. Dat is altijd zo. Hetzelfde geldt voor webwinkels. Elke winkel kiest zijn eigen prijzen, waardoor jij als klant altijd het goedkoopste product kan vinden, mits je goed zoekt.

Een van de bekendste en goedkoopste webwinkel is natuurlijk AliExpress. Daar kun je producten scoren voor een hele goedkope prijs. Als je de prijzen vergelijkt met Nederland , kun je echt een hoop besparen. Er is nauwelijks een plek in Nederland waar je dezelfde prijzen treft. 

Naast de lage prijzen van deze webwinkel, heb je ook nog de AliExpress promotiecode die je kunt inzetten. Zo kun je voor een nog lager bedrag scoren wat je nodig hebt. Bij AliExpress kun je namelijk voor alles terecht. Of je nou nieuwe sieraden zoekt of spullen voor jouw keuken of interieur. Bij deze webwinkel vind jij wat je nodig hebt en gelukkig voor een goedkope prijs!

Vergelijk de aanbiedingen

Winkels die in dezelfde branche actief zijn hebben vaak kortingen op hetzelfde moment of ze wisselen af. De Kruidvat en de Etos zijn een mooi voorbeeld. Zij verkopen nagenoeg hetzelfde assortiment. Als je een fles shampoo zoekt, dan kun je deze vaak bij een van de twee winkels met een korting scoren. Als er maar een aanbieding geldt, dan is de keuze natuurlijk al snel gemaakt. Je kiest dan voor de winkel, die jou de korting kan bieden.

Het kan echter ook voorkomen dat beide winkels een kortingsactie hebben lopen. Het is dan de vraag welke korting voor jou het voordeligst is. Dat kan namelijk heel erg verschillen. Reken altijd voor jezelf uit, welke korting jou het meeste voordeel oplevert. Het kan namelijk wel heel interessant en voordelig klinken allemaal, maar jouw berekening moet dat uitwijzen.

Bij de 1+1 gratis actie krijg je namelijk een ander voordeel dan bij de 25% kortingsactie. Wij kunnen voor jou niet bepalen welke actie jou het meeste voordeel oplevert. Dat is namelijk totaal afhankelijk van de prijs van het product. Ben je er dus van bewust dat je altijd zelf moet berekenen welke actie het meest voordelig is. Anders ben je alsnog een dief van je eigen portemonnee.

Zoek naar kortingscodes

Aanbiedingen zijn er voor iedereen en worden ook breed gecommuniceerd. Je ziet ze in folders, in nieuwsbrieven en op posters bij de winkels zelf. Je kunt dus bijna niet om de aanbiedingen heen. 

Bij kortingscodes werkt dat net even anders. Deze worden nooit zo breed gecommuniceerd. Vaak zijn kortingscodes ook persoonlijk of krijg je ze pas als je je hebt aangemeld voor een nieuwsbrief. 

Als je je dus niet aanmeldt voor nieuwsbrieven, omdat je jouw mailbox zo leeg mogelijk wil houden. Dan heb je de kans dat je heel veel kortingscodes misloopt. Dat is eigenlijk zonde, want het kan je heel veel helpen met besparen.

Gelukkig heb je nog altijd een andere optie. Bij Mr kortingscode verzamelen ze namelijk kortingscodes van allerlei winkels en webshops. De kans is groot dat er een kortingscode bij zit, die jij nodig hebt. De winkels en kortingen zijn namelijk heel uiteenlopend. 

Heb je er nu geen nodig, dan kun je er volgende week misschien wel een gebruiken. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee en check altijd even de kortingscodes van Mr. kortingscode!

 

Bekijk ook onze andere artikelen op Gratisproduct.nl.