Na een lange werkdag heb je niet altijd zin om lang in de keuken te staan. Gelukkig kun je met Queens binnen een handomdraai een heerlijk visgerecht op tafel zetten. Binnen 20 minuutjes smul jij van zachte visfilet met een rijke saus. Lekker en ook nog eens gezond! Queens Ovenvis met saus is verkrijgbaar in de smaken: Dille & Bieslook, Tomaat & Basilicum en Knoflook & Parmezaan.

Ga snel naar een Jan Linders bij jou in de buurt om je favoriete smaak in huis te halen. Bewaar de kassabon goed, want hiermee kun je het volledig aankoopbedrag terugclaimen!

Product: Queens ovenvis met saus
Winkel: Jan Linders
Waar vind je de actie?: Janlinders.nl
Wat moet je doen?: Upload een scherpe foto van de kassabon om je geld terug te claimen.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op één verpakking Queens ovenvis met saus 290 gram  t.w.v. € 3,49. Verkrijgbaar in de smaken: Dille & Bieslook, Tomaat & Basilicum en Knofloof & Parmezaan.
  • Het product moet gekocht zijn in bij een Jan Linders in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Deze actie mag ook gebruikt worden met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet echter wel altijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
  • Heb je gebruik gemaakt van een kortingsactie in de winkel? De cashback wordt dan over het totaalbedrag van de actieproducten berekend.

Geldig tot: 4 maart 2018. Je kunt echter t/m 18 maart 2018 je geld terugclaimen.