Ben je op zoek naar amsterdam?

GratisProduct.nl verzamelt alle acties en sites over amsterdam
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis tulpen tijdens Nationale Tulpendag Amsterdam

Naar jaarlijkse gewoonte komt het Museumplein in Amsterdam op de derde zaterdag van januari tot leven tijdens de Nationale Tulpendag. Op zaterdag 20 januari opent de betoverende pluktuin vanaf 13u waar je de kans krijgt om 20 kleurrijke tulpen te plukken. Je krijgt van de organisatie een biologisch afbreekbaar tulpentasje met genoeg plek voor een... Lees verder »

Kom alles te weten over de Nationale Tulpendag »

Gratis ijsje bij Vapiano

Nog tot en met zondag 24 juli kan je van een gratis ijsje genieten bij een Vapiano restaurant in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Leidschendam, Rotterdam, Tilburg of Utrecht. Hoe? Danzkij de Tikkie app. Scan de QR-code aan tafel en activeer de kortingscode TIKKIE om je gratis ijsje te claimen. Want een beetje verfrissing bij deze warme... Lees verder »

Claim je gratis ijsje  »

Gratis Chanel ijsproeverij bij De Bijenkorf

Chanel Parfum organiseert bij De Bijenkorf een gratis ijsproeverij die geïnspireerd is op Les Eaux de Chanel. Deze parfumlijn komt dan weer voort uit de favoriete bestemmingen van Gabrielle Chanel. Je kan nog bij verschillende vestigingen van De Bijenkorf langsgaan voor een lekker ijsje. Zo is er een ijsproeverij in Eindhoven op 15, 16 en... Lees verder »

Ontdek alles over de ijsproeverij van Chanel »