Als je van sport gewoonweg nooit genoeg kan krijgen, spendeer je er wellicht ook heel wat tijd aan om uit te kiezen welke tv-kanalen op elk vrij moment van jouw dag wat uitzenden. Maar je weet dat er meer is dan alleen maar het typische aanbod van T-Mobile, Ziggo, UPC, enzovoort. Streamingdiensten bieden een ongekende dekking van wedstrijden die on demand en zelfs mobiel toegankelijk zijn. Het is even lastig om de diverse aanbieders tegenover elkaar te vergelijken, maar een zinvolle investering van tijd.   

ESPN Nederland 

 Gaat je hart sneller slaan wanneer je Ronaldo, Zidane of Messi op het voetbalveld aan het werk ziet, dan is het van oorsprong Amerikaanse ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) eigenlijk een "must". Elke minuut van je dag is dan gevuld met sport. Het mooie van ESPN is dat je het al kunt vinden in de meest courante tv basispakketten KPN en T-Mobile. Voor andere formules is het eveneens gratis of te verkrijgen voor een klein extra bedrag. Via ESPN kun je kijken naar live wedstrijden uit de Eredivisie, Eerste Divisie (Keuken Kampioen), de bekerwedstrijden van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en UEFA Europa Leaugue. Maar ook als tennisfan of liefhebber van Major League Baseball kom je hier ruim aan je trekken. De voormalige naam van ESPN is trouwens Fox Sports, dus je bent hier bij een bekend bedrijf.  

Eurosport 

 Bij deze aanbieder komt ook voetbal aan bod, maar het programma is niet helemaal hetzelfde als bij ESPN. Dat maakt het een goede kandidaat als extra streaming dienst. Verder kun je hier genieten van basketball matches en motorsport. Maar voor deze streamer loont het ook de moeite wakker te blijven wanneer de Dakar Rally speelt of the Monte Carlo Rally. Maar ook als je wilt meevolgen hoe gedreven Mathieu van der Poel zich naar de eindmeet peddelt of Cees Bol of Danny van Poppel. Wil je geen snookerwedstrijd of cricket game missen, dan moet je Eurosport in huis halen.  

NFL OnePass  

 Is voor jou voetbal ruim voldoende en hoeven al die andere sporten niet zo? Open dan een account bij NFL OnePass. Daarmee verkrijg je exclusieve toegang tot alle spannende evenementen georganiseerd door de National Football League. De app downloaden en jezelf aanmelden gaat vlot, dus je kunt op het laatste moment beslissen ofje een specifiek NFL-event of replay wilt zien. Extra leuk is dat je door middel van deze Game Pass ook weddenschappen kunt sluiten op DraftKings Sportsbook of FanDuel Sportsbook. Extra spannend!  

Sport weddenschappen sites 

 Vind je sport niet alleen leuk om naar te kijken maar ook om af en toe geld op in te zetten, dan is een website is voor sportweddenschappen voor jou mogelijk het interessantste. Er zijn tientallen sportweddenschappen sites om uit te kiezen en velen bieden toegang tot live streams als een lidmaatschap voorrecht. Heb je aan de vooravond van een Formule 1 race een goed gevoel van Max Verstappen gaat winnen? Kijken naar de prestaties van de autocoureur van eigen bodem wordt extra spannend als je een klein bedrag op zijn winst hebt ingezet.